Programma 2018

 
Avondwandel4daagse 2019 :

 
13 mei t/m 16 mei.
(van ma t/m do)
Organisatie: 
Dorpsbelangen Ten Boer
ActiviteitenCommissie

 

 

 
 
 
 Afbeelding invoegen
 

Dorpsbelangen Ten Boer is lid van KWBN.  
 
  Avondwandel4daagse 2019 (onder voorbehoud).
 
 
 Er kan gekozen worden voor de volgende afstanden: 2,5 km, 5 km en 10 km. Het vertrek is om 18.00 uur vanaf "Het Dorpshuis” (Sportlaan) na het sirenesignaal. 
 
Wij willen de begeleiders erop wijzen de regels, die onderaan de routes vermeld staan, in acht te nemen. Meedoen aan dit evenement is voor eigen risico! Er worden verkeersregelaars ingezet om de veiligheid te verhogen. Daarnaast willen wij u erop wijzen dat aanwijzingen van verkeersregelaars gelden boven verkeersborden/tekens.  Deelnemers mogen geen hond(en) meenemen! 
 
De ereronde wordt gezamenlijk gelopen o.b.v. Muziekvereniging Volharding e.a. De ronde zal eindigen bij "Het Dorpshuis” en dit is tevens het einde van avond wandelvierdaagse.  De medailles  kunnen dan in "Het Dorpshuis” worden opgehaald.  
 
Het  zou het erg leuk zijn als de wandelaars tijdens de laatste avond verkleed zijn.  De route van de ereronde zal vooraf op de website aangekondigd worden; we zouden het daarom erg waarderen als ouders en andere belangstellenden met bloemen langs de hele route gaan staan om de wandelaars aan te moedigen. 
 
Kosten bij online voorinschrijving: 
één avond voor een dagspeld   € 4,00 (leden Dorpsbelangen)
één avond voor een dagspeld   € 5,00 (niet leden Dorpsbelangen)
twee of meerdere avonden voor een medaille € 5,00 (leden Dorpsbelangen)
twee of meerdere avonden voor een medaille € 8,00 (niet leden Dorpsbelangen) 
 
Voorinschrijven kan t/m zaterdag 11 mei 2019. Na deze dag is alleen nog inschrijving mogelijk op maandag 13 mei!!  De startkaarten kunnen maandag 13 mei 2019 vanaf 16:00 afgehaald worden bij    "Het Dorpshuis”. 
 
Wilt u lid worden van "Dorpsbelangen Ten Boer” geef dit dan op het aanmeldingsformulier aan dan maakt u gelijk gebruik van de korting voor leden. 
 
Kosten inschrijving op 13 mei: 
één avond voor een dagspeld   € 5,00 (leden Dorpsbelangen)
één avond voor een dagspeld   € 6,00 (niet leden Dorpsbelangen)
twee of meerdere avonden voor een medaille € 6,00 (leden Dorpsbelangen)
twee of meerdere avonden voor een medaille € 8,00 (niet leden Dorpsbelangen) 
 
Heeft u nog vragen?  Kijk voor actuele informatie  op:  www.dorpsbelangentenboer.nl Of stuur een mailtje naar dbtb@home.nl.   

 
 
Let op: bij elk evenement kunnen we foto's maken, houd hier rekening mee.