Verhuur geluidsinstallatie.

 

De vereniging heeft de beschikking over een professionele geluidsinstallatie.  Als basisstation een kwaliteits mixer van Yamaha in kunststoffen behuizing, VIER Electro Voice geluidsboxen, 4 statieven in opbergtas, 4 x 20 meter speakerkabel en een snoer microfoon.
Op de mixer kan eenvoudig een cd speler, mp3 speler etc. worden aangesloten.
Hieronder zijn de specificaties van mixer en speakers weergegeven.
Yamaha EMX 512 Sc Powermixer.
Ervaren musici, acteurs en clubeigenaren weten het al lang: een hoogwaardig sound systeem met vele functies en genoeg kracht is voor elk professionele weergave van muziek van essentieel belang. Alsdan nog naar mobiliteit en bedieningscomfort wordt gevraagd is de Yamaha EMX serie zeker een goede keuze. De EMX 512 SC is een lichtgewicht powered mixer met 2x500 watt vermogen en een 8-kanaalsmixer met in totaal 12 inputs. Alle mono kanalen voorzien van de nieuwe One-Knob compressie functie.SPX Effectprocessor met 16 topklasse effecten. De FCL functie (Feedback Channel Locator) geeft d.m.v. een Led per kanaal aan welk kanaal in feedback gaat zodat je in panieksituaties niet alle kanalen hoeft bij stellen om het probleem op te lossen. Voor zowel de main- als monitormix heeft deze EMX een grafische equalizer om het totaalgeluid aan te passen naar smaak of de akoestiek van de ruimte. De speakerprocessor die is ingebouwd zorgt voor nog meer rendement uit een aangesloten Yamaha club serie luidspreker.
 

 
 
Electro-Voice Sx 100+E is een compacte luidspreker box met een hoog rendement en kenmerkt zich door de uitstekende en dynamische klank in met name het midden en hoge klankgebied. Uitstekend geschikt voor toespraken of compacte disco installaties voor een indrukwekkend totaal vermogen van max. 800 W.
 
Veelzijdig inzetbaar door de grote spreiding van de hoorn is de luidspreker zowel horizontaal als verticaal uitstekend te gebruiken. De Electro Voice box is opgebouwd uit hoogwaardig polypropyleen materiaal en is zeer lichtgewicht maar toch stevig. De behuizing is tevens uitgerust met een flens voor luidsprekerstatieven en diverse aansluitmogelijkheden voor ophangbeugels.
 
 
De versterker is ondergebracht in een kunststoffen behuizing. Boven de versterker bevindt zich een lade, waarin microfoon etc. kan worden opgeborgen.
Daarboven staat een (losse) Compactdisk speler.
Na gebruik wordt voor - en achterzijde afgesloten met een deksel.
 
Huurvoorwaarden.
De geluidsinstallatie is alleen voor activiteiten in het dorp Ten Boer, onder voorwaarden te huur voor € 25,- per dagdeel. Borg bedraagt € 100,-.
Huur en borg dienen vooraf te worden voldaan. Verzekering verplicht.
Naar legitimatie kan worden gevraagd.
Reageren via : Contact